LOGO_verd.gif           ASSESSORIA EN QUALITAT, MEDI AMBIENT I PRL

Analitzant detalladament les necessitats de la seva organització, oferim el disseny, implantació i assessoria de sistemes de gestió adequats i adaptats al sector, mida i requisits de la seva organització.

S’ofereix rigor i professionalitat, destacant els nostres projectes pel seu pragmatisme i compromís, així com per l’adaptació a les necessitats i comportament global de les organitzacions.

 + INFO

LOGO_groc.gif           AUDITORIES

Les auditories han de ser una eina per a la millora contínua dels sistemes de gestió de les organitzacions.

Amb aquest enfocament oferim auditories internes de Sistemes de Gestió de Qualitat, Medi Ambient i Prevenció de Riscos Laborals; el nostre objectiu és ajudar-lo a millorar a través de propostes i observacions, amb experiència i rigor.

Per altra banda, es realitzen auditories a proveïdors, per tal que la seva organització tingui més control i qualitat en els seus productes i/o serveis.

 + INFO

LOGO_taronja.gif            FORMACIÓ

La formació dels integrants d’una organització és clau per a la correcta i reeixida implantació i manteniment de sistemes de gestió de la Qualitat, Medi Ambient o Prevenció de Riscos Laborals.

Oferim el disseny i impartició d’accions formatives i de sensibilització específiques i adequades a les necessitats de la seva organització.

  + INFO

LOGO_sencer_petit.gif    I MOLTS SERVEIS MÉS...

Tenim una àmplia experiència en altres serveis relacionats amb Qualitat, Medi Ambient i Prevenció de Riscos Laborals que poden ser d’interès per a la seva organització: auditories legals ambientals, anàlisis de risc ambiental, auditories a proveïdors, tràmits ambientals amb l’administració, suport en processos de certificació...

No dubti en contactar amb nosaltres per a conèixer amb detall els serveis que oferim.

 + INFO

- fotografías -

2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos